50 kohdan maksuton SEO-muistilista

Google-mainonta

Älä jätä mainostuottoasi arvailun varaan. Tutustu Muutoksen lähestymistapaan ja moninkertaista Google-mainonnan tuottosi.

Ruutupaitainen nainen etsimässä tietoa puhelimella

Muuta klikkaukset asiakkaiksi Google-mainonnan avulla

Tehokas Google Ads -kampanja on kuin kattofirman mainos, joka tulee radiosta juuri ennen kesän pahinta myrskyrintamaa. Se näkyy oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan. Oikealle yleisölle.

Google on pysynyt jo yli 20 vuotta Internetin suosituimpana mainostuskanavana, eikä suotta. Oikein tehty Google-kampanja muuttaa klikkaukset asiakkaiksi kuin voideltu kone.

Google-mainonta on yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa kohdeyleisösi verkossa ja konvertoida heitä asiakkaiksesi. Strategisilla Google Ads-kampajoilla tavoitat yleisösi oikeilla hakusanoilla, Display-mainoksilla ja koneälyllä tehostetuilla videmainoksilla.

Google-mainonta tuo parhaan liikenteen suoraan luoksesi. Jokaisella firmalla on omat ihanneasiakkaansa. Asiakkaat, jotka ovat valmiina lyömään rahat tiskiin ilman turhia renkaanpotkimisia, ja jotka aidosti kaipaavat tuotettasi tai palveluasi.

Kun yhdistät voimasi kanssamme, autamme tuomaan verkkosivuillesi juuri tämän kohderyhmän.

Sitouta yleisösi tehokkaammin. Ilman turhaa säätämistä.

Google-kampanjat, mainosbudjettien optimoinnit, konversioseurannat, sitoutumisprosentit… Google-mainostukseen liittyy paljon hankalalta tuntuvaa jargonia, ja me ymmärrämme, että se voi tuntua raskaalta yrittäjälle.

Me Muutoksella olemme valmiina panemaan kätemme konepellin alle ja huolehtimaan kaikesta työstä sillä aikaa, kun sinä keskityt tekemään sitä, minkä takia yrittäjäksi ryhdyit.

Tavoittemme on tehdä yrityksestäsi näkyvä ja kiinnostava juuri niille potentiaalisille asiakkaillesi, jotka tarvitsevat tuotteitasi tai palveluitasi eniten. Teemme yrityksestäsi erottuvan ja kiinnostavan, opiskelemme kilpailukenttäsi ja tutustumme kohdeyleisösi demografiaan.

Kun suunnitelma on selvillä, Google Ads-spesialistimme valmistelevat mainostuskampanjat valitsemaasi alustaan (Esim. Display, Remarketing, Shopping ja Video -mainokset).

Mitä sitten tapahtuu? No, voit nauttia tuotoista.

Selvitä Google Ads -kampanjoidesi tehokkuus

Muutos Digitalin Google Ads -auditoinnin avulla saat tietoosi, paljonko mainoksesi todella tuottavat. Saat kattavan raportin jopa 48 tunnissa!

Varaa strategiatapaaminen
Nopeaa, simppeliä, täysin ilmaista
- eikä sido sinua mihinkään.

Selvitä Google Ads -kampanjoidesi todellinen tuottavuus Muutos Digitalin auditoinnin avulla

Auditoituamme asiakkaidemme puolesta lukuisia eri mainostilejä havaitsimme, että lähes poikkeuksetta yli 70 % mainoskuluista menee Google-mainostajilla täysin hukkaan. Mainostusta ylläpidetään heikoilla sijoilla, mainokset näkyvät pahimmillaan jopa Googlen kakkossivulla, ja klikkausprosentit ovat ala-arvoisia.

Muutos Digitalin Google Ads -auditoinnin avulla selvität mainoskampanjoidesi todellisen tuoton. Ammattilaisemme perkaavat mainostilisi ja kampanjasi läpi, ja muodostavat kattavan raportin, jonka avulla selvität kampanjoidesi todellisen tilanteen. 

Tarjoamme auditointipalvelun täysin veloituksetta.

Varaa strategiatapaaminen

Näin asiakkaamme puhuvat meistä

Google-mainonnan palvelut

Google Ads -mainonta on loistava keino maksimoida digimarkkinoinnin tuottoa. Tuloksia saa nopeasti, sekä korjauksia, testejä, ja optimointia mainoskampanjoihin voi tehdä jatkuvasti reaaliaikaisen datan ansiosta. 

Varaa strategiatapaaminen
 • Maksettu hakusanamainonta

  Pysy kilpailijoidesi yläpuolella kaikissa haetuimmissa hakusanoissa

 • Display-mainonta

  Tavoita ihanneasiakkaasi heidän lempisivustoillaan. Tehokasta brändimainontaa yli 35 miljoonan sivuston verkostossa.

 • Sponsoroidut ostokset

  Ota Google Shopping -työkalusta kaikki irti, ja tee ostamisesta entistä helpompaa.

 • YouTube-markkinointi

  Video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Muutos suunnittelee YouTube-mainokset, jotka keräävät klikkejä.

 • Uudelleenmarkkinointi

  Retargeting-mainonta on 2020-luvun tehokkaimpia mainostuskeinoja verkkokaupoille.

 • Ohjelmoitu mainonta

  Tuo tekoälyä mainoksiisi, ja optimoi budjettisi epäinhimillisen hyvälle tasolle.

Me tuomme ostavat asiakkaat luoksesi

Google-mainostoimistomme auttaa sinua tekemään oikeat mainospäätökset brändillesi. Yhdistämme visiosi maksulliseen hakusanamainontaosaamiseemme lisätäksemme myyntimahdollisuuksiasi ja tuottaaksemme nopeita voittoja.

 1. Google Ads-tilin auditointi

  Nykyisen mainotilisi tilanteen auditointi on ensimmäinen, ja tärkeimpiä toimenpiteitä alkutilanteen kartoituksessa. Selvitämme, mitä mainostililläsi on tehty hyvin, ja mitä huonosti. Saat tarkan raportin siitä, millaista tuottoa mainoksillasi on saatu, ja miten voimme parantaa mainoskampanjoidesi ROI:ta.

 2. Hakusanatutkimus ja markkina-analyysi

  Aloitamme kampanjasi valmistelun tutkimalla tarkat hakusanat, joita asiakkaasi käyttävät etsiessään kaltaisiasi palveluita hakukoneista. Etsimme ne sivut, joita kohderyhmääsi kuuluvat kuluttajat selaavat aktiivisimmin. Luomme analyysimme pohjalta tarkat kohderyhmät ja hakusanasijoittelut.

 3. Mainosten suunnittelu ja testaaminen

  Luomme kiinnostavia ja sitouttavia mainoksia, jotka yksinkertaisesti houkuttelevat asiakkaan klikkaamaan itsensä sivustolle. A/B-testaamme mainoksia, ja pidämme vain parhaat mainokset aktiivisena. Lisää liidejä ja asiakkaita!

 4. Raportointi ja analytiikka

  Tehokkaat ja modernit datanseurantatyökalumme mahdollistavat kampanjoiden tarkan seuraamisen. Saat kuukausittain yksityiskohtaiset raportit mainostuksesi tehosta, jotta tiedät tasan tarkkaan, paljonko tienaat kanssamme.

Miksi valita Muutos Digital Google-kumppaniksi

Muutos Digital on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja asiantuntevaa Google-markkinoinnin kumppania.

Muutos Digital on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja asiantuntevaa kumppani yrityksesi Google-markkinointiin. Meillä on vahva kokemus Google-mainonnasta, mikä takaa sen, että tiedämme tarkalleen miten optimoida kampanjasi tehokkaaksi ja kuinka saavutamme parhaat mahdolliset tulokset. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet Googlen Partner-sertifikaatin – Muutos Digitalin asiantuntijat ovat sertifioituja Google-mainonnan ammattilaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että kampanjasi on hyvissä käsissä ja saat parhaan mahdollisen tuoton panostuksellesi. 

Valitsemalla Muutoksen Google-kumppaniksesi, saat:

 • Sertifioidun Google Ads Partner -toimiston

 • Enemmän liidejä, puheluita ja yhteydenottoja

 • Edullisempaa ja tarkemmin kohdennettua liikennettä sivuillesi

 • Jopa 70 % paremman klikkausprosentin kuin orgaaniset tulokset

 • Tarkan seurannan ja luotettavan reaaliaikaisen raportoinnin

 • Koko Google Ads -tuotepaketin - valitse yrityksellesi parhaiten sopiva mainostuskanava

 • Räätälöidyn ja strategisesti suunnitellun kampanjarakenteen

 • Kiinteän kuukausihinnan tilinhoidollesi - Ei piilokuluja

Varaa strategiatapaaminen
Nopeaa, simppeliä, täysin ilmaista
- eikä sido sinua mihinkään.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti voin saada tuloksia?

Vastaus on joka yritykselle eri. Jotkut saavat tuloksia jo muutamassa päivässä, joillakin menee pidempään.

Mutta me olemme täällä joka askeleellasi kohti parempia mainostuottoja, emmekä malta odottaa että pääsemme kertomaan sinulle hyviä uutisia uudesta kampanjastasi.

Mitä Google-mainonta maksaa?

Google Ads -mainonta on PPC-mainontaa, jossa mainostaja maksaa huutokaupassa määräytyvän hinnan yksittäsistä klikkauksista. Suomen keskimääräiset klikkaushinnat ovat 0,5 – 1,2 euron väliltä, mutta klikkihinnat vaihtelevat toimialoittain suuresti. Parhaan klikkihinnan Google Adsissa saa luomalla laadukkaan mainoksen, kävijän kyselyyn parhaiten vastaavalla avainsanalla ja laskeutumissivukokemuksella.

Muutos Digitalin PPC-mainonnan palvelut tarjotaan aina kiinteällä kuukausihinnalla, alkaen 500,00 € / kk.

Mitä Google Ads -mainonta on?

Google Ads -mainonnalla tarkoitetaan Googlen mainostusalustalla tapahtuvaa digitaalista markkinointia. Google Ads kattaa hakusanamainonnan, display-mainonnan, sponsoroidun tuotemainonnan ja videomainonnan kanavat.

Google Ads (aiemmin tunnettu nimellä Adwords) on suosituimpia digimarkkinointikanavoita sen monipuolisuuden ja tehokkuutensa ansiosta. Muutos Digital on sertifioitu Google Partner – joka vaatii vahvan osaamisen Googlen mainostustuotteista ja tietyn määrän kuukausittaista kulutusta mainostilien välillä.

Mitä PPC-mainonta tarkoittaa?

PPC tulee sanoista Pay-Per-Click, ja tarkoittaa klikkipohjaista mainontaa. Maksat siis aina vain, kun joku klikkaa mainostasi.

Suunnittelemme jokaisen mainoksen mahdollisimman houkuttelevaksi ja kutsuvaksi. Ja näytämme niitä vain niille kohderyhmille, jotka aidosti tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi.

Miten teen sopimuksen?

Ota meihin yhteyttä, ja sovi aika puhelinpalaverille. Saat jo ensimmäisen puhelinsoiton aikana karkean hahmotelman tulevasta kampanjastasi, räätälöitynä juuri sinun yrityksesi erityistarpeet huomioon ottaen.

Mitä minun tarvitsee tehdä aloittaakseni?

Teemme yleensä kaiken asiakkaidemme puolesta. Tarvitsemme vain pääsyn valitsemaasi mainostuskanavaan, ja me hoidamme loput. Jatka vain mahtavan bisneksesi pyörittämistä, ja me tuomme sinulle asiakkaat!

Ota yhteyttä

Oletko valmis kasvattamaan näkyvyyttäsi?

Mikäli haluat laajentaa näkyvyyttäsi, tai etsit tiimiä joka hoitaa innolla markkinointikampanjasi, me olemme valmiita keskustelemaan.