Tilaa maksuton SEO-auditointi, tarjous voimassa 4.12 asti!

Siirry tilaamaan
Kaksi miestä työskentelemässä kannettavilla tietokoneilla

WordPress -verkkosivut yritykselle

Me Muutos Digitalilla olemme rakentaneet LUKUISIA WordPress-sivustoja kasvuhaluisille yrityksille ja cooleille brändeille, joten tiedämme mikä toimii ja mikä ei.

Varaa sinulle sopiva soittoaika

WordPress-kehitys ja verkkosivustot – intohimolla toteutettuna

Onko yrityksesi nykyiset sivut vanhentuneet, tai toimivatko ne hitaasti kuin VR:n nettiyhteydellä ladatessa? Tuottaako sivustosi tarpeeksi tarjouspyyntöjä tai liidejä? Sakkaako hakukonesijoituksesi tai löydettävyytesi?

Muutos Digitalin tuottaa ensiluokkaisia verkkosivustoja avaimet käteen -periaatteella pienille ja keskisuurille yrityksille. Verkkosivut rakennetaan alusta loppuun asiantuntijatiimin toimesta, vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Huipputason verkkosivut rakentuvat näyttävän designin ja sulavan käyttäjäkokemuksen ympärille. Sulavan teknisen toteutuksen lisäksi luova tiimimme varmistaa, että verkkosivustosi aiheuttaa kävijöissäsi vau-efektin kerta toisensa jälkeen.

Hanki yrityksellesi etulyöntiasema näyttävillä, tehokkailla ja nopeilla WordPress-verkkosivuilla

Vuosien kokemus WordPress -kehittämisestä yhdistettynä syvään ymmärtämiseen myynnistä ja konversiotekniikoista on avain asiakkaidemme kasvuun. Muutos Digital on toteuttanut satoja verkkosivustoja, jotka ovat elvyttäneet digitaalisista kanavista syntyvän kaupan ja liidinkeruun asiakkaillemme. Hanki nyt avaimet käteen -ratkaisu, ja rakenna tai uudista WordPress -sivusto, joka sisältää:

 • Dedikoidun hostauksen ja vakaan palvelinympäristön 24/7 ylläpidolla
 • Räätälöidyn ulkoasun yrityksesi brändin mukaan
 • Teknisesti sulavan sivun, joka läpäisee kaikki nopeustestit
 • Hakukoneoptimoinnin
 • HTTPS-yhteyden
 • Ja paljon muuta..

Pyydä meiltä tarjous räätälöidyistä WordPress -sivustoista, tai kysy meiltä neuvontaa tilanteestasi riippuen. Tarjoamme verkkosivukehitystä niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille, kaikenkokoisille budjeteille.

Hinta-arvio verkkosivustolle alle 24 tunnissa

Ota yhteyttä, ja saat hinta-arvion uusille WordPress-verkkosivuillesi 24 tunnin sisällä. Saat tarjoukseen arvion myös erilaisista toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista, mitä uudet verkkosivusi voisivat sisältää. Muutos Digitalin avulla viet verkkosivustosi 2020-luvulle, ja palvelet asiakkaitasi entistä tehokkaammin digitaalisesti.

Nopeaa, simppeliä ja täysin ilmaista
WordPress-sivusto Mökkikauppa.com havainnekuvassa

Miksi valita WordPress?

1. Sivustosi muokkaus käy napin painalluksella.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä yli 455 miljoonalla verkkosivustollaan. Sivuston hallinta on yksinkertaista, ja muokkaus onnistuu visuaalisilla editoreilla vain napin painalluksella. Lukuisat teemat ja sivustonrakentaja-lisäosat mahdollistavat upeat räätälöintimahdollisuudet.

2. WordPress on optimaalisin valinta hakukoneoptimoinnin kannalta.

Julkaisualusta on suunniteltu hakukoneoptimointi edellä. Alusta tekee optimoinnista helppoa: metakuvaukset, otsikoinnit, alt-tekstit ja sisällön lisääminen on tehty vaivattomaksi. Rakentamamme WordPress sivustot ovat myös käyttäjäkokemukseltaan ja nopeudeltaan lyömättömiä, joka on edellytys korkeille Google-sijoituksille.

3. Yli 5000 ilmaista teemaa ja 50 000 lisäosaa.

Helppokäyttöisen Gutenberg-muokkaimen ja lukuisten page buildereiden lisäksi WordPressiin on saatavilla yli 5000 ilmaista teemaa, jolla saat sivustostasi juuri omanlaisesi. Myös 50 000 ilmaista lisäosaa tarjoavat upeita toiminnallisuuksia kuten automatisoituja lomakkeita, tehokkaita chatboteja ja edistyneitä interaatioita. WordPressin avulla teet verkkosivustosi hallinnasta yksinkertaista.

Uudistetaan verkkosivustosi

Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Muutoksen Google-osaaminen on vaikuttavaa, ja mainonnan kannattavuutemme on parantunut merkittävästi.

Muutos Digital Oy on vienyt Google-markkinointimme nykypäivän tasolle ja pystymme kilpailemaan näkyvyydestä luotettavasti.

Yritykseltä saa tosi ammattitaitoista digitaalista suunnittelua ja näkyvyyttä.

Todella ammattitaitoista Google-osaamista ja tehokasta Facebook-mainontaa.

Työkaverit nauttimassa hyvästä fiiliksestä digimarkkinointitoimistolla

Mitä me teemme

WordPress-palvelut

Tiimimme rakentaa vuosien kokemuksella WordPress-sivustoja, jotka muuttavat kävijät tarjouspyynnöiksi, liideiksi ja maksaviksi asiakkaiksi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen parhaasta WordPress-ratkaisusta yrityksesi tarpeisiin.

Verkkosivut PK-yritykselle

Verkkosivut, joissa yhdistyy responsiivinen design, nopeus, ja tyylikkyys. Kaikki, mitä pienen ja keskisuuren kokoluokan yritys voi modernilta verkkosivustolta kaivata. 

 • Helppokäyttöisyys ja saavutettavuus
 • Interaktiiviset kartat & paikallinen informaatio
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Konversioseuranta ja analytiikka
 • Takuuvarma hosting
 • Hakukoneoptimoinnin alustaminen ja ennakkotoimenpiteet
 • Blogi / artikkeliosio sisällöntuotantoa varten

Edistyneet WordPress-verkkosivut

Verkkosivut vaativampaan makuun. Suuremmille ja kasvuhaluisille yrityksille, jotka vaativat edistyneitä toimintoja ja parasta mahdollista Google-näkyvyyttä.

 • Edistynyt SEO-strategia
 • Räätälöity Tag Manager -asennus monipuolisella tapahtumaseurannalla
 • 100 % kustomoitu layout ja FIGMA-luonnokset vedoskierroksilla
 • WooCommerce -valmius
 • Chatbotit ja markkinointi-integraatiot
 • Rajapinta-integraatiot mm. Nettiautoon ja useimpiin CRM:iin

Hakukoneoptimointi WordPress-sivustolle

Muutos Digital on ennen kaikkea hakukonemarkkinointiin ja WordPressiin erikoistunut toimisto. Luonnollisesti nämä kaksi ydinosaamista yhdistyvät Suomen johtavaksi SEO-palveluksi, jolla siivität yrityksesi Google-tulosten kärkeen.

 • Yksilöllisesti laadittu SEO-strategia
 • Tekninen WordPress-optimointi
 • Nopeusoptimointi
 • Koulutus suosituimpien työkaluiden käyttöön
 • Sisällöntuotanto
 • Ulkoinen hakukoneoptimointi

Tutustu hakukoneoptimointiin

Sisältömarkkinointi ja blogit

Laadukas sisältö; enemmän näkyvyyttä. WordPressiä käyttää yli 40 % kaikista blogeista ja verkkosivustoista ympäri maailman. Sisältömarkkinoinin avulla valjastat WordPress-sivusi täyteen potentiaaliin, saat enemmän Google-sijoituksia ja konvertoit nettisivuvierailijat liideiksi.

 • Strategiat ja sisältösuunnitelmat
 • Copywriting ja myyntitekstit
 • Blogikirjoitukset ja SEO-tekstit
 • Strateginen sisällöntuotanto
 • Somesuunnitelmat

Tutustu sisällöntuotantopalveluihimme

Näin rakennamme asiakkaillemme kilpailuetua tuovat WordPress-kotisivut

Kun valitset Muutos Digitalin kumppaniksesi, voit odottaa ensiluokan palvelua ja laatua yrityksesi kaikki tarpeet huomioiden. Jokainen projekti on meille erilainen, ja juuri siksi saat yrityksellesi dedikoidun projektitiimin osaksi koko verkkosivun kehityskaarta, alusta loppuun.

#1 Verkkosivuston vision kirkastus ja alkusuunnitelma

Suunnittelemme verkkosivustosi 100 % yrityksesi näköiseksi, kunnioittaen kaikkia toiveitasi. Tarvittaessa annamme myös oman luovan näkemyksemme ohjata. Aluksi on tärkeää hahmotella yhdessä isot linjat kuntoon, ja määrittää projektin laajuus niin sivumäärältään kuin halutuilta design-elementeiltä ja funktionaalisuuksiltaan.

#2 Verkkosivun käyttöliittymän suunnittelu

Saat nopeassa aikataulussa ensimmäiset vedokset verkkosivustosi ulkoasusta ja ilmeestä. Voit antaa vapaasti kommentteja, ja luomme sivuston ilmeestä aina useamman eri vedosversion.

#3 Verkkosivun rakentaminen ja lopputarkastukset

Kun ulkoasu on hyväksytty, aloitamme verkkosivuston kehityksen ja rakennustyön. Saat uudet verkkosivut käyttöösi yleensä n. kolmen viikon aikana riippuen projektin laajuudesta. Lopussa tarkastamme kaikki toiminnallisuudet ja hyväksynnän jälkeen pääsemme julkaisemaan tuliterän verkkosivustosi.

Valitsemalla Muutoksen tekemät WordPress-sivut, saat:

 • Laadukkaat ja helppokäyttöiset verkkosivut

 • Skaalattavan palvelukokonaisuuden

 • Valmiiksi hakukoneoptimoidun verkkosivustopohjan

 • Jopa 70 % paremman klikkausprosentin kuin orgaaniset tulokset

Älä odota, kunnes menetät asiakkaita kilpailijoillesi. Juuri nyt on paras aika ulkoistaa Google-mainonta sertifioidulle ammattilaiselle ja saada liidit ja konversiot liikkeelle. Ota yhteyttä Muutos Digitaliin tänään saadaksesi ilmaisen tarjouksen projektistasi.

Hanki näyttävät verkkosivut

Usein kysytyt kysymykset

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin WordPress-verkkosivuista

Mikä on WordPress?

WordPress on web-pohjainen sisällönhallintajärjestelmä, joka on maailman suosituin alusta verkkosivustoille. WordPress toimii internetin yli, eli voit julkaista sivustollesi sisältöä koska tahansa ja mistä tahansa.

Sen helppokäyttöisyyden ja jatkuvasti kasvavan yhteisön ansiosta WordPressiin on saatavilla lisäosia, teemoja ja plugineita, jotka mahdollistavat mitä mielikuvituksellisimmat verkkosivut.

Miten voin muokata uusia verkkosivujani?

Rakennamme WordPress-sivustosi 100 % räätälöidysti, ja halutessasi niin, että pystyt muokkaamaan sivustoasi helppokäyttöisen visuaalisen rakennustyökalun avulla. 

Web design -ammattilaisemme varmistavat, että sivustoltasi löytyy kaikki haluamasi toiminnallisuudet, ja että uuden sisällön julkaiseminen tehdään mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Miksi tilata verkkosivut Muutos Digitalilta?

Ammattilaisen palkkaaminen WordPress-verkkosivuston kehittämiseen on kannattavaa lukuisista eri syistä. Asiantunteva verkkosivukehittäjämme rakentaa sinulle upeat kotisivut, jotka säästävät aikaasi ja rahaasi ylläpidossa ja muokkauksissa.

WordPress-kotisivujen tilaaminen Muutos Digitalilta on kannattavaa, jos:

 • sinulla ei ole aikaa tai halua opetella verkkosivustojen kehitykseen vaadittavia taitoja
 • haluat helposti muokattavissa olevat sivut
 • vaadit sivustoltasi erilaisia toiminnallisuuksia, kuten ajanvarauksen, lomakkeiden lähettämisen tai muuta
 • et halua tuhlata aikaasi Wixin tai Squarespacen kaltaisiin ”harrastelu”alustoihin

Paljonko WordPress verkkosivut maksaa?

WordPress-kotisivujen hinta koostuu monesta tekijästä. Hyvä nyrkkisääntö on, että sitä saa, mistä on valmis maksamaan. WordPress-verkkosivuston hintaan vaikuttaa mm.

 • Haluttujen sivujen määrä
 • Sisällöntuotannon määrä
 • Erilaiset toiminnallisuudet ja integraatiot
 • Kuvat
 • Tekninen tuki
 • Kehitystyön määrä

Muutos Digitalin verkkosivuprojektit ovat edullisimmillaan n. 4000 euron luokkaa.

Aloitetaan

Me rakennamme verkkosivustoja, jotka tekevät myyntityötä puolestasi

Varaa täysin veloitukseton strategiapuhelu oheisella lomakkeella. Täytäthän tiedot mahdollisimman tarkasti, sillä perehdymme yrityksesi tilanteeseen perinpohjaisesti.