Verkkosivuston nopeusoptimointi

Nopeuta verkkosivustoasi, paranna sijoituksiasi hakukoneissa ja tee enemmän myyntiä Muutos Digitalin nopeusoptimointipalvelun avulla.

Tilaa ilmainen pika-auditointi verkkosivustosi nopeudesta

Saat tarkan Core Web Vitals -raportin sekä listan suositelluista toimenpiteistä.

Varaa strategiapalaveri
Verkkosivuston nopeus ratkaisee

Optimoi WordPress -verkkosivustosi nopeus ja myy enemmän

Verkkosivuston nopeus ja sulava käytettävyys on entistä tärkeämpi asia. Se vaikuttaa niin hakukonenäkyvyyteesi kuin sivuston sitouttamiseen ja konversioon. Nopeasti latautuva sivusto yksinkertaisesti myy enemmän, ja on Googlen algoritmien suosiossa. Jos et ole varma, tarvitseeko sivustosi nopeusoptimointia, voit jättää verkkosivustosi osoitteen ja sähköpostisi alle, ja lähetämme sinulle maksuttoman raportin.

Nopeuta WordPress-sivustoasi jopa 200 %

Teemme verkkosivuistasi nopeasti latautuvat ja parannamme kaikkia Google PageSpeed Insights -työkalun pisteytyksiä merkittävästi. Parhaimmillaan voit saada sivustollesi jopa 200 % nopeutukseen, joka näkyy analytiikassa pienempänä bounce ratena ja kohonneena konversiona. 

Yli 3 sekuntia kestävä lataus verkkosivustolle on Googlen omien ohjeiden mukaan heikolla tasolla. Kolmen sekunnin jälkeen jopa 50% verkkosivustosi vierailijoista palaa takaisin Googlen hakutuloksiin tai sulkee välilehden. Ihmiset yksinkertaisesti ovat tottuneet nopeisiin verkkoyhteyksiin ja sutjakasti liikkuvaan dataan. Muutos Digitalin nopeusoptimointipalvelulla varmistat, että sivustosi ei vuoda liikennettä ainakaan sen nopeuden takia.

Verkkosivustojen latausnopeuden merkitys on jatkuvassa kasvussa

Mieti hetki tilannetta, jossa avaat hyvältä vaikuttavan uutissivuston hakukoneessa. Lataus kestää ja kestää, joten mitä todennäköisesti teet? Painat takaisin-nappia selaimessasi. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hidas nettisivu.

Hyvä latausnopeus ja ns. Core Web Vitals on yksi tärkeimpiä verkkosivuston perusvaatimuksia 2020-luvulla. Google on ilmoittanut Webmasters -ohjeistuksissaan, kuinka hakukonealgoritmi preferoi entistä enemmän hyvin optimoituja, ja etenkin mobiiliystävällisiä sivustoja. Jos sivustosi ei aukea sulavasti, tai tökkii mobiiliversiolla, se saa luultavasti huonommat sijoitukset hakutuloksissa kuin paremmin optimoidut ja responsiiviset sivustot.

Sovitaan 30 minuutin veloitukseton strategiapalaveri

Saat palaverissa tarkan tarjouksen verkkosivuston nopeusoptimoinnista.

Nopeaa, simppeliä ja täysin ilmaista

Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Muutoksen Google-osaaminen on vaikuttavaa, ja mainonnan kannattavuutemme on parantunut merkittävästi.
Muutos Digital Oy on vienyt Google-markkinointimme nykypäivän tasolle ja pystymme kilpailemaan näkyvyydestä luotettavasti.
Yritykseltä saa tosi ammattitaitoista digitaalista suunnittelua ja näkyvyyttä.
Todella ammattitaitoista Google-osaamista ja tehokasta Facebook-mainontaa.
Työkaverit nauttimassa hyvästä fiiliksestä digimarkkinointitoimistolla
 1. Javascriptin ja CSS-tyylitiedostojen optimointi ja pakkaaminen

  WordPress-sivustot lähettävät ladatessaan kymmeniä eri pyyntöjä palvelimelle, josta se hakee tarvittavat tiedostot sivuston latausta varten. Yksittäiset pyynnöt kasautuvat suureksi datavirraksi, joka hidastuu, kun liikennettä alkaa olla liikaa. Tiedostojen pakkaaminen auttaa vähentämään pyyntöjen määrää, joka myös nopeuttaa sivustoa merkittävästi.

  Moni yrittäjä kauhistelee, kun aletaan puhua nettisivujen koodiin tunkeutumisesta ja sen muokkaamisesta nopeammaksi. Onneksi nykyään hyvin harvassa tapauksessa tarvitsee itse lähteä koodaamaan mitään, vaan useat valmiit WordPress -lisäosat hoitavat asian puolestasi. Ammattilaistiimimme valitsee verkkosivustosi teemaan ja mahdolliseen rakennustyökaluun parhaiten soveltuvan lisäosan, asentaa sen, ja hoitaa asetukset kuntoon niin, että sivustosi on toimiva ja nopea.

 2. Lisäosien päivittäminen ja turhien pluginien poistaminen

  WordPressiin on saatavilla tuhansia ja tuhansia eri lisäosia. Moni tiedostamaton verkkosivuston ylläpitäjä sortuu yleiseen virheeseen, jossa käyttämättömiä lisäosia kertyy WordPressiin keräämään bittipölyä. Me arvioimme verkkosivustollesi oikeasti kriittiset lisäosat, päivitämme ne uusimpaan versioon, ja poistamme vanhat, käyttämättömät lisäosat verkkosivustoasi hidastamasta. Tarvittaessa huolehdimme myös WordPress-versiosi ja lisäosiesi ajantasalla pitämisestä kiinteään kuukausihintaan.

 3. Nopean ja luotettavan Webhotellin valitseminen

  Webhotellin luotettavuus ja raudan nopeus vaikuttaa suuresti myös sivuston latausnopeuteen. Mitä nopeampi yhteys palvelimelle ja pienempi viive pyynnöissä, sitä nopeampi verkkosivusto. Me autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen webhotellin WordPress-sivustollesi. Tarvittaessa hoidamme myös verkkosivustosi ja domainisi siirrot webhotellista toiseen.

  Vinkki: Webhotellin vakaus ja palvelinyhteyden nopeus vaikuttaa myös hakukoneoptimointiin merkittävästi.

 4. Kuvien optimointi

  Verkkosivuston kuvien optimoinnilla lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla; saat sivustollesi paljon lisää levytilaa, sekä vähennät latausnopeuksia liian suurilla kuvatiedostoilla. Voimme halutessasi myös toteuttaa hakukoneoptimointia kuviisi, ja varmistaa että Alt-kuvaukset ja kuvien löydettävyys hakukoneista on parhaalla mahdollisella tasolla.

Tehdään verkkosivuistasi tuottavat

Muutos Digitalin nopeusoptimoinnilla asiakkaat eivät kaikkoa sivustoltasi liian hitaan latausnopeuden vuoksi. Varaa maksuton strategiapuheli lomakkeella, strategiapuhelun aikana saat selville mm:

 • Yksityiskohtainen strategia-ehdotelman

 • Tarkan hinnoittelun