50 kohdan maksuton SEO-muistilista

Verkkosivuston nopeusoptimointi

Nopeuta verkkosivustoasi, paranna sijoituksiasi hakukoneissa ja tee enemmän myyntiä Muutos Digitalin nopeusoptimointipalvelun avulla.

Kaksi miestä selaamassa erittäin nopeita WordPress verkkosivuja

Optimoi WordPress -verkkosivustosi nopeus ja myy enemmän

Verkkosivuston nopeus ja sulava käytettävyys on entistä tärkeämpi asia. Se vaikuttaa niin hakukonenäkyvyyteesi kuin sivuston sitouttamiseen ja konversioon. Nopeasti latautuva sivusto yksinkertaisesti myy enemmän, ja on Googlen algoritmien suosiossa.

Nopeuta WordPress-sivustoasi jopa 200 %

Teemme verkkosivuistasi nopeasti latautuvat ja parannamme kaikkia Google PageSpeed Insights -työkalun pisteytyksiä merkittävästi. Parhaimmillaan voit saada sivustollesi jopa 200 % nopeutukseen, joka näkyy analytiikassa pienempänä bounce ratena ja kohonneena konversiona. 

Yli 3 sekuntia kestävä lataus verkkosivustolle on Googlen omien ohjeiden mukaan heikolla tasolla. Kolmen sekunnin jälkeen jopa 50% verkkosivustosi vierailijoista palaa takaisin Googlen hakutuloksiin tai sulkee välilehden. Ihmiset yksinkertaisesti ovat tottuneet nopeisiin verkkoyhteyksiin ja sutjakasti liikkuvaan dataan. Muutos Digitalin nopeusoptimointipalvelulla varmistat, että sivustosi ei vuoda liikennettä ainakaan sen nopeuden takia.

Verkkosivustojen latausnopeuden merkitys on jatkuvassa kasvussa

Mieti hetki tilannetta, jossa avaat hyvältä vaikuttavan uutissivuston hakukoneessa. Lataus kestää ja kestää, joten mitä todennäköisesti teet? Painat takaisin-nappia selaimessasi. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hidas nettisivu.

Hyvä latausnopeus ja ns. Core Web Vitals on yksi tärkeimpiä verkkosivuston perusvaatimuksia 2020-luvulla. Google on ilmoittanut Webmasters -ohjeistuksissaan, kuinka hakukonealgoritmi preferoi entistä enemmän hyvin optimoituja, ja etenkin mobiiliystävällisiä sivustoja. Jos sivustosi ei aukea sulavasti, tai tökkii mobiiliversiolla, se saa luultavasti huonommat sijoitukset hakutuloksissa kuin paremmin optimoidut ja responsiiviset sivustot.

Sovitaan 30 minuutin veloitukseton strategiapalaveri sivustosi nopeusoptimoinnista

Saat palaverin aikana tarkan tarjouksen, sekä listan toimitettavista toimenpiteistä.

Varaa strategiatapaaminen
Nopeaa, simppeliä, täysin ilmaista
- eikä sido sinua mihinkään.

Paljonko verkkosivuston nopeusoptimointi maksaa?

Yleisimmät nopeusoptimointipakettimme koostuvat asennus- ja kehitystyömaksusta sekä vuosittaisesta lisenssimaksusta, mikäli verkkosivustoa nopeuttavia lisäosia otetaan käyttöön. Pakettimme hinnat ovat alkaen 500 € / asennuskulut ja 39,90 € / kuukausi. Pienelläkin investoinnilla voi siis saada merkittävää parannusta aikaiseksi.

Nopeusoptimoinnin tulokset – ennen ja jälkeen

Nopeusoptimoinnin tulokset riippuvat aina WordPress-sivustolla käytössä olevasta teemasta, sisällön ja kuvien määrästä sekä sivuston teknisestä rakenteesta. Useimmissa tapauksissa saamme kuitenkin verkkosivuston latausnopeutta pienennettyä jopa sekunteja, sekä sivuston kokoa pienennettyä jopa 200 %.

Nopeusoptimoinnilla tulokset paranevat usein niin mobiili- kuin työpöytäversioissakin.

Varaa strategiatapaaminen

Näin asiakkaamme puhuvat meistä

Mitä verkkosivuston nopeusoptimointi sisältää?

WordPress-sivuston nopeusoptimointipalvelumme sisältää sarjan toimenpiteitä, jotka vaihtelevat sivuston alkutilanteen ja muokattavuuden mukaan.

 1. Javascriptin ja CSS-tyylitiedostojen optimointi ja pakkaaminen

  WordPress-sivustot lähettävät ladatessaan kymmeniä eri pyyntöjä palvelimelle, josta se hakee tarvittavat tiedostot sivuston latausta varten. Yksittäiset pyynnöt kasautuvat suureksi datavirraksi, joka hidastuu, kun liikennettä alkaa olla liikaa. Tiedostojen pakkaaminen auttaa vähentämään pyyntöjen määrää, joka myös nopeuttaa sivustoa merkittävästi.

  Moni yrittäjä kauhistelee, kun aletaan puhua nettisivujen koodiin tunkeutumisesta ja sen muokkaamisesta nopeammaksi. Onneksi nykyään hyvin harvassa tapauksessa tarvitsee itse lähteä koodaamaan mitään, vaan useat valmiit WordPress -lisäosat hoitavat asian puolestasi. Ammattilaistiimimme valitsee verkkosivustosi teemaan ja mahdolliseen rakennustyökaluun parhaiten soveltuvan lisäosan, asentaa sen, ja hoitaa asetukset kuntoon niin, että sivustosi on toimiva ja nopea.

 2. Lisäosien päivittäminen ja turhien pluginien poistaminen

  WordPressiin on saatavilla tuhansia ja tuhansia eri lisäosia. Moni tiedostamaton verkkosivuston ylläpitäjä sortuu yleiseen virheeseen, jossa käyttämättömiä lisäosia kertyy WordPressiin keräämään bittipölyä. Me arvioimme verkkosivustollesi oikeasti kriittiset lisäosat, päivitämme ne uusimpaan versioon, ja poistamme vanhat, käyttämättömät lisäosat verkkosivustoasi hidastamasta. Tarvittaessa huolehdimme myös WordPress-versiosi ja lisäosiesi ajantasalla pitämisestä kiinteään kuukausihintaan.

 3. Nopean ja luotettavan Webhotellin valitseminen

  Webhotellin luotettavuus ja raudan nopeus vaikuttaa suuresti myös sivuston latausnopeuteen. Mitä nopeampi yhteys palvelimelle ja pienempi viive pyynnöissä, sitä nopeampi verkkosivusto. Me autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen webhotellin WordPress-sivustollesi. Tarvittaessa hoidamme myös verkkosivustosi ja domainisi siirrot webhotellista toiseen.

  Vinkki: Webhotellin vakaus ja palvelinyhteyden nopeus vaikuttaa myös hakukoneoptimointiin merkittävästi.

 4. Kuvien optimointi

  Verkkosivuston kuvien optimoinnilla lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla; saat sivustollesi paljon lisää levytilaa, sekä vähennät latausnopeuksia liian suurilla kuvatiedostoilla. Voimme halutessasi myös toteuttaa hakukoneoptimointia kuviisi, ja varmistaa että Alt-kuvaukset ja kuvien löydettävyys hakukoneista on parhaalla mahdollisella tasolla.

   

Ota yhteyttä

Tehdään verkkosivuistasi tuottavat

Muutos Digitalin nopeusoptimoinnilla asiakkaat eivät kaikkoa sivustoltasi liian hitaan latausnopeuden vuoksi. Varaa maksuton strategiapuhelu lomakkeella.