Me olemme muutos

Ja olemme valmiina mullistamaan brändisi myyntistrategian.

Olemme urhea joukko dataan uskovia nörttejä, luovasta työstä voimaa ammentavia renttuja ja supliikkeja myyntitykkejä, jotka rakastavat uusien haasteiden kohtaamista. Me uskomme, että myynnin skaalaaminen kolminumeroisiin kasvulukemiin voi olla vain muutaman pienen muutoksen päässä. 

Data + Luovuus = Kasvu

Muutos Digital edustaa dataohjautuvan tutkimustyön ja luovan työn yhteenliittoa. Yhdistämme markkinointiviestinnän parhaat työkalut dataohjautuvaan, moderniin mainontaan ja automaatioon. 

Me pidämme asiat yksinkertaisina. Emme siksi, että se olisi helpointa, vaan siksi, että yksinkertaisuus yleensä tuo parhaan tuloksen. Yhdistämme alan parhaimmat käytännöt simppeleiksi työkaluiksi, joilla saamme mitattavaa tulosta aikaiseksi.

Muutos tulee yleensä odottamatta ja nopeasti. Siksi olemme aina valmiina toimimaan nopeatempoisessa 2020-luvun kilpailukentässä, ja reagoimaan jo ennen suurta impaktia. Uskomme proaktiivisuuteen, läpinäkyyvyyteen ja ihmisläheisyyteen. Siksi palkkaammekin vain hyviä tyyppejä, jotka ovat syntyneet ja eläneet digivallankumouksen mukana. Kaikki kasvuhakkerimme ja markkinoijamme ovat perillä alan kuumimmista trendeistä, jo viikkoja ennen kuin olet kuullut niistä. Vain pysymällä liikkeessä voi voittaa.

Käytämme projekteissamme kolmiosaista strategista mallia, jonka olemme kehittäneet tutkimalla myynnin ja markkinoinnin parhaita ammmattilaisia viimeisten vuosikymmenien ajalta. Luovan työn, mitattavuuden ja strategisen viestinnän yhdistelmämme on kuin magneetti, joka imee ihmisiä kohti brändiäsi. 

Olemme valmiina, kun sinä olet: Laita meille viestiä tai soita

Alvar Yrjölä

Partner, luova johtaminen

Alvar Yrjölä on Muutoksen toimitusjohtaja ja luovan suunnittelun suunnannäyttäjä. Alvarilla on pitkä kokemus copywritingistä, hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnista. Suuri osa Muutoksen tekstisisältöpuolesta tulee suoraan Alvarin kynästä. Vapaa-ajallaan hän myös kirjoittelee monenkirjavia ajatuksiaan markkinoinnista Muutoksen blogiin.

Believe you can and you're halfway there.

Theodore Roosevelt

Do what you do so well that they will want to see it again and bring their friends.

Walt Disney

Niko Alho

Partner, AD

Niko Alho on Muutoksen visuaalinen taikuri. Kaikki graafinen materiaali kulkee Nikon pöydän kautta. Vahva intohimo näyttävää sekä erottuvaa markkinointia kohtaan takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Vapaa-aika kuluu kolmen toimistokoiran kanssa temmeltäessä.

Klaus Leinonen

Mainossuunnittelija, digimarkkinointi

Vastikään liiketalouden tradenomiksi valmistunut Klaus Leinonen tuottaa pysäyttävää ja tuloksellista Google-markkinointia, joka suorastaan pakottaa klikkaamaan. Jokainen yritys tarvitsee menestyäkseen luovaa, erottuvaa ja ennen kaikkea tulosvetoista Google-markkinointia. Klaus huolehtii lisäksi osana Muutoksen tiimiä analytiikan ja raportoinnin toimivuudesta.

Tyytyväisyyteen loppuu kehitys.

Oletko valmis muutokseen?

Jos selasit tänne asti, joko olet muuten vain kiinnostunut meistä, tai sinulla saattaa ihan oikeasti olla tarvetta muutamaan muutoksen askeleeseen markkinointistrategiassasi. 

Kuuntelisimme mielellämme yrityksestäsi lisää. Näpytä vaan tiedot viereiseen lomakkeeseen, ja soittelemme sinulle tuota pikaa.