Hakukone­optimointi

Asiakkaasi ovat netissä. He eivät vain välttämättä vielä tiedä, miten löytää sinut (eikä heidän tarvitsekaan.) Muutos auttaa yritystäsi löytymään hakukoneista ensimmäisenä, juuri silloin kun asiakkaasi kaipaavat palveluitasi. Avullamme tulet huomatuksi kuin pinkki norsu olohuoneen keskellä.

Valmiina, kun sinä olet.

Voita hakukonekilpailu ja aloita tienaaminen.

Kun kuluttajat hakevat palveluita läheltään, 97 % heistä aloittaa etsimisen Google-haulla. Yritykset, joiden verkkosivustot ovat paikallisten hakutulosten yläosassa voittavat 95 % asiakkaista. Kysy siis itseltäsi: haluatko kaapia kermat kakun päältä, vai jäädä taistelemaan murusista?

hakukoneoptimointi Oulu, muutos digital

Valmiina tulemaan löydetyksi? Boostaa Google-tuloksiasi hakukoneoptimoinnilla.

PPC-kampanjat, mainosbudjettien optimoinnit, konversioseurannat, sitoutumisprosentit… Sosiaalisen median mainostukseen liittyy paljon hankalalta tuntuvaa jargonia, ja me ymmärrämme, että se voi tuntua raskaalta yrittäjälle. 

Me Muutoksella olemme valmiina panemaan kätemme konepellin alle ja huolehtimaan kaikesta työstä sillä aikaa, kun sinä keskityt tekemään sitä, minkä takia yrittäjäksi ryhdyit. 

Tavoittemme on tehdä yrityksestäsi näkyvä ja kiinnostava juuri niille potentiaalisille asiakkaillesi, jotka tarvitsevat tuotteitasi tai palveluitasi eniten. Teemme yrityksestäsi erottuvan ja kiinnostavan, opiskelemme kilpailukenttäsi ja tutustumme kohdeyleisösi demografiaan. Kun suunnitelma on selvillä, PPC-spesialistimme valmistelevat mainostuskampanjat valitsemaasi alustaan (esim. Facebook, Google, LinkedIn, tai Instagram). 

Mitä sitten tapahtuu? No, voit nauttia tuotoista.

3 askelta korkeampiin Google­-tuloksiin

01. Varaa puhelinpalaveri

Jos yrityksesi hakutulokset sakkaa, eikä orgaanista liikennettä synny, on hyvä hetki istua alas ja soittaa SEO-gurulle.

02. Räätälöity SEO-strategia

Kerro meille tavoitteistasi puhelun aikana. Ennen kuin lasket puhelimen alas, sinulla on hahmotelma strategiasta, joka vie yrityksesi tulosten kärkeen.

03. Korkeammat sijoitukset

Lisää liikennettä, lisää kiinnostusta yritystäsi kohtaan. Aika alkaa tekemään tuottoa sijoituksillesi ja nauttia kassaan valuvista euroista.

Palvelumme

Palvelupakettimme sisältävät vaihtoehtoja niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Jokainen SEO-kampanjamme alkaa aina samalla tavalla: 100 % yritystäsi varten räätälöidyllä tiekartalla, jolla viemme yrityksesi kilpailun kärkeen. Valitsemme käsin jokaiselle asiakkaallemme parhaiten soveltuvan strategian. Meille on tärkeää, että ymmärrämme yrityksesi ydinosaamisen, ja pystymme tuomaan sen parhaat puolet hakukoneiden tulossivuilla esille.

Valmiina aloittamaan projektin?

Etsitkö SEO-gurua, joka laittaa asioita tapahtumaan? Palamme innosta pääsemään keskustelemaan kanssasi.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin SEO-palveluitamme kohtaan.

Hakukoneoptimointipakettimme ovat alkaen 999 € / kk. Pakettisi hinta muodostuu optimoitavien sivujen määrästä sekä hakutermien vaativuudesta ja  määrästä.  Mitä suurempi on budjettisi, sitä enemmän voimme käyttää yrityksesi SEO-kampanjoihin työtunteja.

SEO tulee englannin kielen sanoista Search Engine Optimization, ja tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään saamaan verkkosivusto nousemaan hakukoneiden tuloksissa.

Voit palkata meidät SEO-palveluntarjoajaksesi ottamalla meihin yhteyttä, ja sopimalla palaveriajan.

Emme tietenkään halua kahlita asiakkaitamme, ja pidämme huolen siitä, että yhteistyö kantaa hedelmää molemminpuolisesti.

Palveluistamme voit valita Pika-SEO -paketin, jos haluat maksaa hakukoneoptimoinnista kertamaksun. Suosituimmat palvelupakettimme kuitenkin vaihtelevat 3-6 kk:n välillä, ja sen jälkeen irtisanomisaika on 30 päivää.

Vastaus tähän kysymykseen riippuu monesta muuttujasta. Kauanko sivusi ovat olleet pystyssä, mitä SEO-toimenpiteitä aikaisemmin on tehty, ja millä tasolla kilpailu hakukoneiden tuloksissa on.

Yleisesti ottaen oikeanlaisella SEO-strategialla voimme saada verkkosivustosi Googlen kakkossivulta etusivulle alle kolmessa kuukaudessa. Täysin uudella verkkosivustolla menee yleensä noin 6+ kuukautta, ennen kuin mitään suurempia tuloksia voi odottaa näkevän. 

Kun pitkäjänteisen työn tulokset kuitenkin alkavat näkyä, on muutos yleensä suuri. 

Hakukoneoptimointi kantaa tuottoa pitkälle tulevaisuuteen.

Olemme nähneet asiakkaillamme yli 1000 %:n kasvua verkosta syntyvässä liikevaihdossa vain vajaan vuoden aikana. 

Parasta SEO:ssa on kuitenkin se, että yrityksesi saa kauppaa ja liidejä vielä pitkän aikaa toimenpiteiden tekemisen jälkeen. 

Kyllä. Uskomme, että paras lopputulos ja eniten kauppaa saadaan, kun otetaan useasta liikennelähteestä parhaat puolet.

Googlen PPC-mainonnalla voit poimia matalalla roikkuvat hedelmät ja kerryttää nopeasti kassaa, kun taas orgaanisella hakukoneoptimoinnilla saat vietyä asiakkaat kilpailijoidesi nenän edestä pitkässä juoksussa.

Yhdistämällä SEO:n ja PPC:n, et voi kuin voittaa!

Lue lisää Muutoksen PPC-mainonnasta