Hakukoneoptimointi

Asiakkaasi ovat netissä. He eivät vain välttämättä vielä tiedä, miten löytää sinut. Hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi löytymään Googlesta ensimmäisenä, juuri silloin kun asiakkaasi eniten kaipaavat palveluitasi.

Kerro lisää

Hanki lisää asiakkaita hakukoneoptimoinnilla

Jos päädyit tälle sivulle, luultavasti sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä hakukoneoptimointi on. Emme käytä tässä lukuaikaasi todistellaksemme, miksi yrityksesi tarvitsee hakukoneoptimointia. Se on itsestäänselvyys.

Sijoittumalla korkealle Googlessa tärkeillä hakusanoilla voi olla merkittävä vaikutus yrityksesi menestymiseen digitaloudessa.

Muutos Digitalilla on:

 • Vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista
 • 95 % asiakkaistamme onnistuu kasvattamaan orgaanista liikennettään
 • Läpinäkyvä projektinhallinta
 • Pitkäkestoiset asiakassuhteet
 • Hakukoneoptimointia niin pienille kuin isoillekin toimijoille
 • Uudenlainen SEO-lähestymistapa, joka jättää kilpailijat jälkeensä SERP:eissä

Valmiina tulemaan löydetyksi? Nosta sivusi Google-tulosten kärkeen Muutos Digitalin SEO-ammattilaisten avulla.

Muutos Digital siivittää yrityksesi orgaanisen liikenteen kasvuun kehittämällä avainsanojesi kattavuutta ja keskimääräisiä sijoituksia. Kokenut digitaalisen markkinoinnin tiimimme kehittää yrityksellesi yksilöllisen strategian, jonka avulla et huku internetin hälyyn Google-tuloksissa.

Hyödyntämämme hybridimalli, joka yhdistää hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin on nostanut lukuisia pieniä ja suurempia suomalaisia yrityksiä Google-tulosten kärkeen. Jos yrityksesi etsii läpinäkyvää, tehokasta ja uudenlaista SEO- tai digitoimistoa, ota yhteyttä meihin ja katsotaan miten voimme auttaa.

Sovi 30 minuutin veloitukseton tapaaminen

Tapaamisen aikana luodaan yrityksesi tarpeisiisi sopiva SEO-paketti. Tapaamisen varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Varaa ilmainen strategiapuhelu

Hakukone­optimoinnin palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille

Muutos Digital tarjoaa korkeatasoisia hakukoneoptimoinnin palveluita, suunnitelmia ja konsultaatiota pienille ja keskisuurille yrityksille. Alan parhaimmistosta koottu tiimimme keskittyy yrityksiin, jotka haluavat kasvaa verkossa ja skaalata myyntiänsä kannattavasti.

Olemme auttaneet niin B2B-, kuin B2C-yrityksiä saavuttamaan vahvemman markkina-aseman digitaalisessa ympäristössä hyödyntäen aina asiakkaan mukaan räätälöityjä ja toimivaksi testattuja SEO-tekniikoitamme. Voitamme säännöllisesti hakutuloksissa isojakin toimijoita, joilla on kymmenkertaiset budjetit ja kymmenien digimarkkinointispesialistien tiimit.

Muutos Digital on matkallaan kohti Suomen johtavaa Google-markkinointiin erikoistunutta digitoimistoa. Etsimme nyt kumppaniksemme yrityksiä, joilla on yhtä palava halu kasvaa ja kehittyä kuin meillä itsellämme.

Musta iPhone, jossa on Googlen hakusivu auki

SEO-toimisto, jolta saat tuloksia dokumentoidulla prosessilla

Toisin kuin perinteisillä mainostoimistoilla, joilta saat oman yhteyshenkilön – Muutoksen kumppanina tulet olemaan osa tiimiä.

Tarjoamme sinulle täysin integroidun, huolellisesti strukturoidun SEO-strategian, joka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita ja sisäisiä rakenteita.

Yhdistämme yrityksesi vahvuusalueet oman tiimimme osaamiseen, ja käytämme testattuja ja dokumentoituja keinoja yrityksesi verkkonäkyvyyden kasvattamiseen. Luotamme vain ja ainoastaan 100 %:sti White Hat -menetelmiin, jotka ovat Googlen ohjessääntöjen mukaisia ja vuosien saatossa toimivaksi testattuja.

Löytyäksesi mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti Googlen hakutulossivujen yläriveiltä, SEO-spesialistimme laativat strategian, jossa hyödynnetään koko hakukoneoptimoinnin spektriä teknisestä toteutuksesta avainsanasuunnitelmaan, sisältöön ja ulkoiseen optimointiin.

Sisältösi tulee olemaan relevantimpaa kuin koskaan, ja sivustostasi luodaan toimialasi tunnettu auktoriteetti.

Uskomme pitkän aikavälin tuloksiin, ja siksi jaammekin hakukoneoptimoinnin strategiamme kvartaaleittain ja kuukausittain tehtäviin jaksoihin.

Jos etsit hopealuotia joka kymmenkertaistaa liikenteesi kuukaudessa, tulit väärään paikkaan. Muutoksen SEO-palvelut ovat yrityksille, jotka haluavat kestäviä tuloksia. Tavoitteenamme ei ole pikavoitot, vaan generoida asiakkaillemme kasvavaa, aidosti kiinnostunutta liikennettä vielä vuosien päästäkin.

Muutos Digitalin tuottamia hakukoneoptimoinnin tuloksia asiakkaalle havainnekuvassa

Näin asiakkaamme puhuvat meistä

Hakukoneoptimoinnin palvelut

Mahdollistamme verkkosivuillesi poikkeuksellisen orgaanisen liikenteen harppauksen yhdistämällä hakukoneoptimoinnin teknisen osaamisen aidosti käyttäjäystävälliseen ja laadukkaaseen sisältömarkkinointiin. 

SEO-pakettimme sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille: ainoana kriteerinämme on halu kasvattaa digitaalisesti kehittyvää liiketoimintaa. Jokainen SEO-kampanjamme alkaa aina samalla tavalla: räätälöidyllä, 100 % juuri sinun yritystäsi varten räätälöidyllä suunnitelmalla, jolla viemme sivustosi Google-tulosten kärkeen.

Miksi valita Muutos SEO-toimistoksi

Oikean hakukoneoptimoinnin kumppanin valitseminen on kriittisen tärkeä tehtävä.

Hakukoneoptimointi vie aikaa ja rahaa, sekä se voi tuntua uponneilta kustannuksilta varsinkin ensimmäisinä kuukausina, jolloin tuloksia ei vielä tavanomaisesti synny suurella skaalalla. Oikean toimiston valitseminen on elintärkeää etenkin kovasti kasvavilla ja kilpailluilla markkinoilla.

Laadukas hakukoneoptimoinnin kumppani säästää aikaa, rahaa, ja ennen kaikkea tuo parempia tuloksia. Hakukoneoptimointi menee sisältö- ja brändimarkkinoinnin varjon alle, joten sille on monesti hankalaa mitata tarkkaa ROI:ta.

Me ymmärrämme yritysten huolen, ja pyrimme tekemään SEO-palveluistamme mahdollisimman tarkkaan dokumentoitua ja hintaperusteltua toimintaa. Ymmärrämme, että markkinoinnissa sijoitetun pääoman tuotto on tärkeintä, ja siksi varmistamme aina, että hakukoneoptimoinni avulla saadun liikenteen arvo on mitattavissa asiakkaan verkkosivuilla.

Toiseksi, luotamme itse omaan ammattitaitoomme ja kykyymme kasvattaa sivustojen orgaanista asemaa Googlen hakutuloksissa. Valitsemme asiakkaiksimme vain sellaisia toimijoita, joiden kohdalla olemme 100 %:n varmoja, että panostuksesta hakukoneoptimointiin kanssamme on hyötyä.

Tiimimme koostuu alan kirkkaimmista ammattilaisista, jotka ovat tuottaneet korkeatasoisia hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin palveluita vuosien ajan. Asiakkaamme vaihtelevat pienistä keskisuuriin yrityksiin, ympäri suomen. Olemme tehneet hakukoneoptimointia lukuisille eri toimialoille, B2B-markkinasta miljoonia vaihtaviin kuluttajamyynnnin verkkokauppoihin.

Hakukoneoptimointi lukeutuu 2020-luvun kiivaimmin kasvaviin markkinoinnin osa-alueisiin ja toimialoihin. Kysyntä aidosti toimivaan hakukoneoptimointiin kasvaa kuukausi kuukaudelta, ja vain harva suomalainen SEO-toimisto pystyy vastaamaan kysyntään tarpeeksi laadukkaalla palvelulla. Vain harvat SEO-kampanjat pystyvät lunastamaan lupaukset niin luonnollisten Google-sijoitusten kuin myynnin ja liikenteen kasvun osalta.

Tässä me erottaudumme: Olemme aidosti intohimoisia hakukoneoptimointiin. Me tuomme aidosti mitattavia tuloksia pöytään.

Valitsemalla Muutoksen SEO-kumppaniksesi, saat:

 • Orgaanisia sijoituksia lyhyemmässä ajassa

 • Selkeän suunnitelman, SEO-strategian ja lähtötilanneauditoinnin

 • Yrityksesi prosesseihin mukautetun projektinhallinnan

 • Kuukausipohjaisesti suunnitellun strategian ja selkeästi seurattavan roadmapin

 • Selkeät mittarit, joilla tulosta voidaan seurata

 • Tehokkaamman ajurin orgaaniselle kasvulle

 • Laadukkaita linkkejä ja kestävää auktoriteettiä sivustollesi

 • Läpinäkyvän projektinhallinnan ja oman tiimin, jonka osaksi pääset

 • 100 % White-Hat SEOa, ei spämmilinkkejä tai kyseenalaisia taktiikoita

Varaa ilmainen strategiapuhelu

Vastasimme yleisimpiin kysymyksiin SEO-auditoinnista

Hakukoneoptimointi tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, joilla pyritään nostattamaan verkkosivuston sijoituksia hakukoneissa. Hakukoneoptimoinnista käytetään usein lyhennettä SEO (Search Engine Optimization). Hakukoneoptimoinnin kolme yleisintä osa-aluetta ovat sisäinen optimointi, tekninen hakukoneoptimointi ja ulkoinen SEO.

Hakukoneoptimointipakettimme ovat alkaen 999 € / kk. Pakettisi hinta muodostuu optimoitavien sivujen määrästä sekä hakutermien vaativuudesta ja määrästä. Mitä suurempi on budjettisi, sitä enemmän voimme käyttää yrityksesi SEO-kampanjoihin työtunteja.

SEO tulee englannin kielen sanoista Search Engine Optimization, ja tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään saamaan verkkosivusto nousemaan hakukoneiden tuloksissa.

Voit palkata meidät SEO-palveluntarjoajaksesi ottamalla meihin yhteyttä, ja sopimalla palaveriajan.

Emme tietenkään halua kahlita asiakkaitamme, ja pidämme huolen siitä, että yhteistyö kantaa hedelmää molemminpuolisesti.

Palveluistamme voit valita Pika-SEO -paketin, jos haluat maksaa hakukoneoptimoinnista kertamaksun. Suosituimmat palvelupakettimme kuitenkin vaihtelevat 3-6 kk:n välillä, ja sen jälkeen irtisanomisaika on 30 päivää.

Vastaus tähän kysymykseen riippuu monesta muuttujasta. Kauanko sivusi ovat olleet pystyssä, mitä SEO-toimenpiteitä aikaisemmin on tehty, ja millä tasolla kilpailu hakukoneiden tuloksissa on.

Yleisesti ottaen oikeanlaisella SEO-strategialla voimme saada verkkosivustosi Googlen kakkossivulta etusivulle alle kolmessa kuukaudessa. Täysin uudella verkkosivustolla menee yleensä noin 6+ kuukautta, ennen kuin mitään suurempia tuloksia voi odottaa näkevän.

Kun pitkäjänteisen työn tulokset kuitenkin alkavat näkyä, on muutos yleensä suuri.

Hakukoneoptimointi kantaa tuottoa pitkälle tulevaisuuteen.

Olemme nähneet asiakkaillamme yli 1000 %:n kasvua verkosta syntyvässä liikevaihdossa vain vajaan vuoden aikana.

Parasta SEO:ssa on kuitenkin se, että yrityksesi saa kauppaa ja liidejä vielä pitkän aikaa toimenpiteiden tekemisen jälkeen.

Kyllä. Uskomme, että paras lopputulos ja eniten kauppaa saadaan, kun otetaan useasta liikennelähteestä parhaat puolet.

Googlen PPC-mainonnalla voit poimia matalalla roikkuvat hedelmät ja kerryttää nopeasti kassaa, kun taas orgaanisella hakukoneoptimoinnilla saat vietyä asiakkaat kilpailijoidesi nenän edestä pitkässä juoksussa.

Yhdistämällä SEO:n ja PPC:n, et voi kuin voittaa!

Lue lisää Muutoksen PPC-mainonnasta

Voit myös soittaa meille, tai varata suoraan kalenterista sinulle sopivan ajan.

(+358) 40 8463 313Varaa aika kalenterista

Meillä keskitytään mitattaviin tuloksiin.

Varaa täysin veloitukseton strategiapuhelu oheisella lomakkeella. Täytäthän tiedot mahdollisimman tarkasti, sillä perehdymme yrityksesi tilanteeseen perinpohjaisesti.

Lomakkeen lähettäminen ei sido mihinkään.