Päivä

Hakukone­optimointi

Asiakkaasi ovat netissä. He eivät vain välttämättä vielä tiedä, miten löytää sinut. Muutos auttaa yritystäsi löytymään hakukoneista ensimmäisenä, juuri silloin kun asiakkaasi eniten kaipaavat palveluitasi. Avullamme tulet huomatuksi kuin pinkki norsu olohuoneen keskellä.

Hanki lisää asiakkaita hakukoneoptimoinnilla

Kun kuluttajat hakevat palveluita läheltään jopa 97 % heistä aloittavat etsimisen Google-haulla. Yritykset, joiden verkkosivustot ovat paikallisten hakutulosten yläosassa voittavat 95 % asiakkaista. 

Sijoittumalla korkealle Googlessa tärkeillä hakusanoilla voi olla merkittävä vaikutus yrityksesi menestymiseen digitaloudessa.

  • Vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista
  • 95 % asiakkaistamme onnistuu kasvattamaan orgaanista liikennettään
  • Läpinäkyvä projektinhallinta
  • Pitkäkestoiset asiakassuhteet
  • Hakukoneoptimointia niin pienille kuin isoillekin toimijoille
  • Uudenlainen SEO-lähestymistapa

Valmiina tulemaan löydetyksi? Boostaa online-näkyvyyttäsi hakukoneoptimoinnilla.

Muutos Digital siivittää yrityksesi orgaanisen liikenteen kasvuun kehittämällä avainsanojesi kattavuutta ja keskimääräisiä sijoituksia. Kokenut digitaalisen markkinoinnin tiimimme kehittää yrityksellesi yksilöllisen strategian, jonka avulla et huku internetin hälyyn Google-tuloksissa. 

Hyödyntämämme hybridimalli, joka yhdistää hakukoneoptimoinnin ja sisältömarkkinoinnin on nostanut lukuisia pieniä ja suurempia suomalaisia yrityksiä Google-tulosten kärkeen. Jos yrityksesi etsii läpinäkyvää, tehokasta ja uudenlaista SEO- tai digitoimistoa, ota yhteyttä meihin ja katsotaan miten voimme auttaa.

Hakukoneoptimoinnin palvelut

Mahdollistamme verkkosivuillesi poikkeuksellisen orgaanisen liikenteen harppauksen yhdistämällä hakukoneoptimoinnin teknisen osaamisen aidosti käyttäjäystävälliseen ja laadukkaaseen sisältömarkkinointiin. SEO-pakettimme sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille: ainoana kriteerinämme on halu kasvattaa digitaalisesti kehittyvää liiketoimintaa. Jokainen SEO-kampanjamme alkaa aina samalla tavalla: räätälöidyllä, 100 % juuri sinun yritystäsi varten räätälöidyllä suunnitelmalla, jolla viemme sivustosi Google-tulosten kärkeen.

SEO-konsultointi

Hyödynnä SEO-konsultointia päivittääksesi oman SEO-tiimisi osaamista tai vie hakukonesijoituksesi uudelle tasolle yhdistämällä voimat yrityksellesi omistettujen konsulttien ja oman markkinointiosaamisesi kanssa.

Avainsanatutkimus

Löydä markkinasi tärkeimmät avainsanat avainsanatutkimuksen avulla. Tutkimme tarkkaan kilpailijasi, Google-kattavuutesi ja markkinan potentiaalin syväluotaavan hakukonemarkkina-analyysimme aikana.

Tekninen hakukoneoptimointi

Nopeuta sivustoasi, tee siitä käyttäjäystävällisempi ja murra Google-robotteja pidättelevät muurit sivustosi rakenteiden syövereistä. Teknisen SEO:n tiimimme tekee sivustostasi lyhyenkin kampanjan aikana hakukoneystävällisen ja huippunopean.

SEO-tutkimukset ja -auditointi

Haluatko selvittää perin pohjin nykyisen hakukonenäkyvyytesi ja tekniset ongelmat, jotka hidastavat löydettävyyttäsi hakukoneissa? Selvitä pudotukset, kannibalisaatiot, avainsanamenetykset kilpailijoille ja muut tekniset SEO-ongelmat jotka luovat kitkaa orgaaniseen kasvuusi.

Hakukoneoptimoinnin strategia

Haluatko todella dominoida hakukonemarkkinoita valtakunnallisesti? Luomme yrityksellesi räätälöidyn SEO-strategian joka sisältää tarkan selvityksen nykyisestä kattavuudestasi, sekä selkeän tiekartan jolla valloitat hakukoneiden sijoitukset.

Sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi

SEO-strategiasi on yhtä vahva kuin sitä tukevan sisällön laatu. Tarjoamme ammattitaitoista sisällöntuotantoa, jonka avulla sijoitut Googleen vaivattomasti tärkeimmillä avainsanoillasi.

Linkkien rakentaminen

Hanki tehokkaita backlinkejä Muutoksen digi-PR -strategian ja linkinrakennuspalveluiden avulla. Hankimme sivustollesi korkeatasoisia linkkejä, jotka kasvattavat sivustosi auktoriteettia, luotettavuutta ja hakukonesijoituksia.

Sitouta yleisösi tehokkaammin. Ilman turhaa säätämistä.

01. Varaa puhelinpalaveri

Jos yrityksesi hakutulokset sakkaa, eikä orgaanista liikennettä synny, on hyvä hetki istua alas ja soittaa SEO-gurulle.

02. Räätälöity SEO-strategia

Kerro meille tavoitteistasi puhelun aikana. Ennen kuin lasket puhelimen alas, sinulla on hahmotelma strategiasta, joka vie yrityksesi tulosten kärkeen.

03. Korkeammat sijoitukset

Lisää liikennettä, lisää kiinnostusta yritystäsi kohtaan. Aika alkaa tekemään tuottoa sijoituksillesi ja nauttia kassaan valuvista euroista.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin SEO-palveluitamme kohtaan.

Paljonko SEO maksaa?

Hakukoneoptimointipakettimme ovat alkaen 999 € / kk. Pakettisi hinta muodostuu optimoitavien sivujen määrästä sekä hakutermien vaativuudesta ja  määrästä.  Mitä suurempi on budjettisi, sitä enemmän voimme käyttää yrityksesi SEO-kampanjoihin työtunteja.

Mitä SEO tarkoittaa?

SEO tulee englannin kielen sanoista Search Engine Optimization, ja tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään saamaan verkkosivusto nousemaan hakukoneiden tuloksissa.

Miten teen sopimuksen?

Voit palkata meidät SEO-palveluntarjoajaksesi ottamalla meihin yhteyttä, ja sopimalla palaveriajan.

Teettekö vain määräaikaisia sopimuksia?

Emme tietenkään halua kahlita asiakkaitamme, ja pidämme huolen siitä, että yhteistyö kantaa hedelmää molemminpuolisesti.

Palveluistamme voit valita Pika-SEO -paketin, jos haluat maksaa hakukoneoptimoinnista kertamaksun. Suosituimmat palvelupakettimme kuitenkin vaihtelevat 3-6 kk:n välillä, ja sen jälkeen irtisanomisaika on 30 päivää.

Kauanko kestää, että saan tuloksia?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu monesta muuttujasta. Kauanko sivusi ovat olleet pystyssä, mitä SEO-toimenpiteitä aikaisemmin on tehty, ja millä tasolla kilpailu hakukoneiden tuloksissa on.

Yleisesti ottaen oikeanlaisella SEO-strategialla voimme saada verkkosivustosi Googlen kakkossivulta etusivulle alle kolmessa kuukaudessa. Täysin uudella verkkosivustolla menee yleensä noin 6+ kuukautta, ennen kuin mitään suurempia tuloksia voi odottaa näkevän. 

Kun pitkäjänteisen työn tulokset kuitenkin alkavat näkyä, on muutos yleensä suuri. 

Mikä on hakukoneoptimoinnin ROI?

Hakukoneoptimointi kantaa tuottoa pitkälle tulevaisuuteen.

Olemme nähneet asiakkaillamme yli 1000 %:n kasvua verkosta syntyvässä liikevaihdossa vain vajaan vuoden aikana. 

Parasta SEO:ssa on kuitenkin se, että yrityksesi saa kauppaa ja liidejä vielä pitkän aikaa toimenpiteiden tekemisen jälkeen. 

Tarjoatteko myös maksullista Google-mainontaa?

Kyllä. Uskomme, että paras lopputulos ja eniten kauppaa saadaan, kun otetaan useasta liikennelähteestä parhaat puolet.

Googlen PPC-mainonnalla voit poimia matalalla roikkuvat hedelmät ja kerryttää nopeasti kassaa, kun taas orgaanisella hakukoneoptimoinnilla saat vietyä asiakkaat kilpailijoidesi nenän edestä pitkässä juoksussa.

Yhdistämällä SEO:n ja PPC:n, et voi kuin voittaa!

Lue lisää Muutoksen PPC-mainonnasta

/

Valmiina aloittamaan projektin?

Etsitkö SEO-gurua, joka laittaa asioita tapahtumaan? Palamme innosta pääsemään keskustelemaan kanssasi.

Selvitä SEO-tilanteesi pika-analyysillä.

Tilaa sähköpostiisi pika-analyysi hakukoneoptimointisi tämänhetkisestä tilanteesta, täysin ilmaiseksi! Analyysissä saat selville hakukoneoptimointisi tärkeimmät avainsanat, niiden sijoitukset ja sijoittumisesti kilpailijoihin nähden… Ja paljon muuta!

Saat analyysin sähköpostiisi 7 arkipäivän sisällä. Analyysin tilaaminen on täysin veloituksetonta, eikä sido sinua mihinkään.