PPC-mainonta

Älä jätä mainostuottoasi arvailun varaan.
Tutustu Muutoksen lähestymistapaan ja moninkertaista PPC-markkinoinnin tuottosi.

PPC-mainonta

Älä jätä mainostuottoasi arvailun varaan.
Tutustu Muutoksen lähestymistapaan ja moninkertaista PPC-markkinoinnin tuottosi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

vaskisepat-logo
auraspa-logo
telapari-logo
chaya-logo
maxjas-logo
Logoleikattu-1920w (1)

Muuta klikkaukset asiakkaiksi PPC-mainostuksen avulla

Tehokas PPC-kampanja on kuin… kattofirman mainos, joka tulee radiosta juuri ennen kesän pahinta myrskyrintamaa. Se näkyy oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan. Oikealle yleisölle. Tehokas PPC-kampanja muuttaa klikkejä suoraan asiakkaiksesi.

PPC – eli klikkipohjainen mainostus – on yksi tehokkaimmista tavoista saavuttaa kohdeyleisösi verkossa ja konvertoida heitä asiakkaiksesi. PPC-lyhenteellä tarkoitetaan maksettua hakusanamainontaa, bannerimainoksia, retargeting-mainontaa, sekä myös maksettua sosiaalisen median mainontaa (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, ja muut kanavat.)

PPC-mainokset tuovat asiakkaat suoraan luoksesi. Jokaisella firmalla on omat ihanneasiakkaansa. Asiakkaat, jotka ovat valmiina lyömään rahat tiskiin ilman turhia renkaanpotkimisia. Kun yhdistät voimasi kanssamme, autamme tuomaan verkkosivuillesi tai ländäreillesi juuri tämän kohderyhmän. Lisää laadukkaita liidejä, lisää liikevaihtoa.

PPC-mainonnan palvelut

Maksettu hakusanamainonta

Maksettu hakusanamainonta

Pysy kilpailijoidesi yläpuolella kaikissa haetuimmissa hakusanoissa

Sponsoroidut ostokset

Sponsoroidut ostokset

Ota Google Shopping -työkalusta kaikki irti, ja tee ostamisesta entistä helpompaa.

YouTube-markkinointi

YouTube-markkinointi

Video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Muutos suunnittelee YouTube-mainokset, jotka keräävät klikkejä.

Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinointi

Retargeting-markkinointi on 2020-luvun tehokkaimpia mainostuskeinoja verkkokaupoille.

Ohjelmoitu mainonta

Ohjelmoitu mainonta

Tuo tekoälyä mainoksiisi, ja optimoi budjettisi epäinhimillisen hyvälle tasolle.

Sitouta yleisösi tehokkaammin.
Ilman turhaa säätämistä.

PPC-kampanjat, mainosbudjettien optimoinnit, konversioseurannat, sitoutumisprosentit… Sosiaalisen median mainostukseen liittyy paljon hankalalta tuntuvaa jargonia, ja me ymmärrämme, että se voi tuntua raskaalta yrittäjälle. 

Me Muutoksella olemme valmiina panemaan kätemme konepellin alle ja huolehtimaan kaikesta työstä sillä aikaa, kun sinä keskityt tekemään sitä, minkä takia yrittäjäksi ryhdyit. 

Tavoittemme on tehdä yrityksestäsi näkyvä ja kiinnostava juuri niille potentiaalisille asiakkaillesi, jotka tarvitsevat tuotteitasi tai palveluitasi eniten. Teemme yrityksestäsi erottuvan ja kiinnostavan, opiskelemme kilpailukenttäsi ja tutustumme kohdeyleisösi demografiaan. Kun suunnitelma on selvillä, PPC-spesialistimme valmistelevat mainostuskampanjat valitsemaasi alustaan (esim. Facebook, Google, LinkedIn, tai Instagram). 

Mitä sitten tapahtuu? No, voit nauttia tuotoista.

Näin Muutos toimii:

01. Kilpailija-analyysi
Kilpailijoidesi mainostustilanteen selvittäminen on elintärkeää kampanjasi kannalta. Kun tiedämme pohjatilanteen ja kilpailun määrän, on helppoa poimia matalimmalla roikkuvat hedelmät.
02. Hakusana-analyysi ja kohderyhmät
Aloitamme kampanjasi valmistelun tutkimalla tarkat hakusanat, joita asiakkaasi käyttävät etsiessään kaltaisiasi palveluita hakukoneista. Luomme analyysimme pohjalta tarkat kohderyhmät.
03. Mainosten suunnittelu ja testaaminen
Luomme kiinnostavia ja sitouttavia mainoksia, jotka yksinkertaisesti houkuttelevat asiakkaan klikkaamaan itsensä sivustolle. A/B-testaamme mainoksia, ja pidämme vain parhaat mainokset aktiivisena. Lisää liidejä ja asiakkaita!
04. Raportointi ja analytiikka
Tehokkaat ja modernit datanseurantatyökalumme mahdollistavat kampanjoiden tarkan seuraamisen. Saat kuukausittain yksityiskohtaiset raportit mainostuksesi tehosta, jotta tiedät tasan tarkkaan, paljonko tienaat kanssamme.

Usein kysytyt kysymykset

Näitä asioita meiltä kysytään eniten PPC-markkinointiin liittyen:

Vastaus on joka yritykselle eri. Jotkut saavat tuloksia jo muutamassa päivässä, joillakin menee pidempään.

Mutta me olemme täällä joka askeleellasi kohti parempia mainostuottoja, emmekä malta odottaa että pääsemme kertomaan sinulle hyviä uutisia uudesta kampanjastasi.

PPC tulee sanoista Pay-Per-Click, ja tarkoittaa klikkipohjaista mainontaa. Maksat siis aina vain, kun joku klikkaa mainostasi. 

Suunnittelemme jokaisen mainoksen mahdollisimman houkuttelevaksi ja kutsuvaksi. Ja näytämme niitä vain niille kohderyhmille, jotka aidosti tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi.

Ota meihin yhteyttä, ja sovi aika puhelinpalaverille. Saat jo ensimmäisen puhelinsoiton aikana karkean hahmotelman tulevasta kampanjastasi, räätälöitynä juuri sinun yrityksesi erityistarpeet huomioon ottaen.

Teemme yleensä kaiken asiakkaidemme puolesta. Tarvitsemme vain pääsyn valitsemaasi mainostuskanavaan, ja me hoidamme loput. Jatka vain mahtavan bisneksesi pyörittämistä, ja me tuomme sinulle asiakkaat!

Oletko valmis kasvattamaan näkyvyyttäsi?

Mikäli haluat laajentaa näkyvyyttäsi, tai etsit tiimiä joka hoitaa innolla markkinointikampanjasi, me olemme valmiita keskustelemaan.