50 kohdan maksuton SEO-muistilista

Hyötyä digipalveluiden rahoitusratkaisuihin Sortterin WordPress-lisäosalla

Suuremmissa hankinnoissa on usein tarvetta rahoitukselle, sillä harvalla on pankkitilillä säästössä tuhansia euroja käyttörahaa. Kun asiakas löytää haluamansa tuotteen tai palvelun, voi lainan saaminen tavallisesta pankista olla hidasta, etenkin jos haluaa vertailla eri vaihtoehtoja, kuten onkin järkevää toimia. Lisäksi ehtojen vertailu voi olla vaikeaa ja lainatarjoukset eri pankeista voivat tulla hyvin eriaikaisesti. Monella asiakkaalla on…

BlogiYleinen
Käsi laskemassa kolikoita pinoon

Artikkelin sisältö

Suuremmissa hankinnoissa on usein tarvetta rahoitukselle, sillä harvalla on pankkitilillä säästössä tuhansia euroja käyttörahaa.

Kun asiakas löytää haluamansa tuotteen tai palvelun, voi lainan saaminen tavallisesta pankista olla hidasta, etenkin jos haluaa vertailla eri vaihtoehtoja, kuten onkin järkevää toimia. Lisäksi ehtojen vertailu voi olla vaikeaa ja lainatarjoukset eri pankeista voivat tulla hyvin eriaikaisesti.

Monella asiakkaalla on käytössään yllättäviä menoja varten myös luottokortti, mikä on toisaalta maksutapana usein yllättävänkin kallis. Lisäksi luottoraja saattaa ylittyä helposti, mikäli mielessä on vähänkin suurempi investointi kuten remontti. Tähän pulmaan Sortter on kehittänyt uuden lisäosan, rahoitus- ja maksuratkaisun verkkokaupoille ja erinäisille palveluntarjoajille. Jatka lukemista ja opi, miten se hyödyttää sekä SaaS-tai digitaalisten palveluiden yritystäsi että asiakkaitanne.

Miten palvelu toimii?

Sortterin rahoitus- ja maksuratkaisu on erittäin yksinkertainen lisäosa, jolla asiakkaan ostopäätöksen teko helpottuu ja nopeutuu: 

 • Kyseessä on yrityksen verkkosivuille lisättävä WordPress-lisäosa (ratkaisu löytyy myös muilla alustoilla) jolla yrityksenne voi tarjota asiakkailleen reilun valikoiman maksuratkaisuja. Niiden avulla asiakas voi maksaa ostokset niin fyysisessä myymälässä kuin yrityksenne verkkokaupassa. 
 • Yksinkertaistettuna kyse on painikkeesta, jota klikkaamalla asiakas voi kilpailuttaa rahoitusvaihtoehdot ostoksiaan varten.
  • Kilpailutus tapahtuu selkeän painikkeen kautta, joka lisätään yrityksenne verkkosivuille. Tämä ei vaadi yritykseltänne suurta teknistä osaamista. Painiketta klikattuaan asiakas siirtyy Sortterin palveluun, jossa itse kilpailutus tapahtuu.

Mikäli asiakas löytää itselleen sopivan lainan, saa luoton käyttöönsä samana päivänä. Yrityksellenne ei koidu tästä vaivaa, vaan kaikki prosessit hoituvat asiakkaan ja Sortterin välillä.

Hyötyjä digimarkkinointiin – kauppiaalle ja asiakkaalle

Sortterin rahoitus- ja maksuratkaisu on kehitetty sellaiseksi, että se tarjoaa hyötyjä sekä yritykselle että sen asiakkaalle. Tämä varmistaa, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, kun asiakas säästää kustannuksissa ja yritys hyötyy ostajan ostovoiman kasvusta.

Yrityksen näkökulmasta lisäosa lisää ostosten keskikokoa sekä tekee ostajasta käteisostajan, mikä tarkoittaa, että yrityksen näkökulmasta ei synny luottoriskiä. Lisäksi se on täysin ilmainen yrityksen käyttöön, eikä vaadi muitakaan resursseja – vain 20 minuutin asennuksen. Lisäosa sopii yrityksille toimialasta riippumatta ja se tarjoaakin selvää kilpailuetua suhteessa muihin yrityksiin, kun asiakas saa tarvitsemansa rahoituksen ostoksen yhteydessä.

Asiakkaalle ratkaisu tuo niin ikään suuria etuja, sillä asiakas saa kilpailutuksen ansiosta aina edullisen rahoituksen eikä aikaa kulu odotteluun tai eri vaihtoehtojen vertailuun. Kilpailutus on helppoa ja nopeaa ja rahat maksetaan heti asiakkaan tilille. Asiakkaan ostopäätös helpottuu ja kynnys madaltuu huomattavasti, kun käytössä on edullinen rahoitus.

Tarjoamme aina mahdollisimman laajan vaihtoehdon erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja asiakas voikin saada tarjouksen jopa kymmeniltä lainanantajilta. Tämä on luonnollisesti täysin maksutonta myös asiakkaalle, eikä lainatarjousten hakeminen sido mihinkään.

Rahoitus- ja maksuratkaisusta on paljon hyötyjä sekä asiakkaalle että yritykselle:

Asiakkaalle:

 • Lainatarjouksen saa heti
 • Jopa kymmeniä vaihtoehtoja
 • Parhaan koron takuu ja edullinen rahoitus
 • Helposti ymmärrettävä ja nopea

Yritykselle:

 • Keskiostoksen kasvu
 • Ei vaadi yritykseltä aikaa tai rahaa
 • Yritys ei luotota asiakasta, ei luottoriskiä
 • Kilpailuetu yritykselle

Miten lisäosa toimii käytännössä?

Lisäosan käyttö on helppoa ja prosessi on sekä digimarkkinointiyrityksen että asiakkaan näkökulmasta erittäin suoraviivainen:

 1. Asiakas löytää sopivan tuotteen nettisivuiltanne, tarvitsee rahoitusta ja näkee laskurin sivuilla.
 2. Asiakkaan klikattua painiketta tämä siirtyy Sortterin lomakkeeseen.
 3. Asiakkaalle ilmestyy jopa kymmeniä lainatarjouksia ja ensimmäiset tarjoukset saapuvat heti.
 4. Asiakas voi tarkastella tarjouksia ja valita niistä sopivan.
 5. Sopimus voidaan allekirjoittaa heti sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla.
 6. Pankki maksaa asiakkaan hakeman luoton tämän pankkitilille.
 7. Palvelu siirtää asiakkaan takaisin verkkokauppaan ja asiakas voi viimeistellä ostoksensa.

Digimarkkinoija: asenna lisäosa käden käänteessä

Miten palvelu sitten otetaan käyttöön? Helposti: asennatte vain yrityksenne sivulle lisäosan, jonka kautta lainan kilpailutus onnistuu. Asennus vie korkeintaan 20 minuuttia. Tarjoamamme lisäosa on paitsi erittäin helppo ja nopea asentaa, myös vaivaton ja turvallinen. 

Mikäli yrityksesi verkkosivu on rakennettu WordPress- ja/tai WooCommerce-julkaisujärjestelmän päälle, voitte ladata ja asentaa Sortterin rahoituslaskurin suoraan WordPress-sivuston hallintapaneelista tai WordPressin lisäosat-sivulta.

Lisäosamme on suunniteltu niin, että se toimii monipuolisesti kaikenlaisilla alustoilla. Jos siis yrityksenne verkkokauppa toimii jollakin muulla alustalla, tulee täyttää verkkosivujemme lomake ja ohjeet lisäosan lataamista varten toimitetaan sähköpostitse. Selkeiden ohjeiden avulla lisäosan asennus on erittäin helppoa, ja asiakkaanne saavat monipuoliset maksuvaihtoehdot käyttöön käden käänteessä.

Sortter on kotimainen ja reilu toimija

Kun käytössä on yrityksen ulkopuolisen toimijan tarjoama lisäosa, on hyvä arvioida sen hyötyjä ja haittoja kriittisesti. Hyötyvätkö tästä aidosti sekä digimarkkinoinnin yrityksenne että sen asiakkaat? Yksinkertainen vastaus: kyllä.

Sortter on luotettava kotimainen yritys, ja palvelumme avulla:

 • löydät aidosti edullisen rahoituksen vertailemalla eri pankkien tarjoamia lainoja. Nettisivuiltamme näetkin runsaasti referenssejä tyytyväisistä kumppaneistamme. Aivan kuin toiset yritykset vertailevat hotelleja, me kilpailutamme lainat. 
 • voi kilpailuttaa lainoja. Kilpailuttaminen ei sido mihinkään, mutta löytäessään sopivan vaihtoehdon asiakas voi myös nostaa sen kätevästi Sortterin kautta. Asiakkaan etu on meille aina tärkein.

Lainatarjoukset järjestetään aina edullisuusjärjestykseen, mikä tarkoittaa että asiakas löytää vaivattomasti itselleen parhailla ehdoilla olevan lainan. Lainan voi kilpailuttaa 1000–60 000 euron väliltä eli laina riittää helposti suurempiinkin hankintoihin ja lainojen korot ovat alkaen 4 %. Kilpailutuksessa on mukana yli 20 luotettavana pidettyä pankkia.

Koska mielestämme on sekä yrityksen että asiakkaan etu, että käytössä on parhaat mahdolliset lainaehdot, tarjoaa Sortterin työkalu hyvin havainnollisen ja helposti ymmärrettävän laskurin lainojen vertailuun. Asiakkaasi näkee selkeästi, mikä vaikutus eri lainasummalla ja prosentilla sekä muilla kuluilla on lainan kokonaiskustannuksiin. Meille asiakkaan etu on aina tärkein ja panostamme siihen, että löydät aidosti edullisimman lainavaihtoehdon helposti ja reilusti.

Vieraskynä

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Liity Muutos Digitalin postituslistalle. Saat sähköpostiisi säännöllisen epäsäännöllisesti julkaistavan uutiskirjeemme, jossa avaamme digimarkkinoinnin parhaita tekniikoita.
Tilaa uutiskirje
Meiltä et saa turhaa postia.